Workshops zorgplicht en ethiek

Introductie:

Door het volgen van deze workshops worden front office medewerkers, managers en medewerkers ondersteuning bewust gemaakt van de zorgplicht en ethische aspecten die op hen en op hun werkgever rust. Met behulp van actuele cases zullen de situaties herkenbaar zijn. Hierdoor is de workshop efficiënt en effectief, zonder commerciële kansen uit het oog te verliezen.

Doelgroep:

Private bankers, beleggingsadviseurs, vermogensbeheerders, financieel planners, directieleden, leden van de RvC, compliance officers en ondersteunende medewerkers (secretarieel etc.). Ook kan er een speciale workshop verzorgd worden voor zakelijke account managers, hypotheekadviseurs en verzekeringsadviseurs.

Soorten workshops:

1. Workshop 'Algemene zorgplicht bij financiële instellingen'

2. Workshop 'Zorgplicht bij hypotheekadvisering'

3. Workshop 'Zorgplicht bij beleggingsdienstverlening'

4. Workshop 'Ethiek en dilemma's in de financiële dienstverlening'

Niveau:

Er wordt voor de Workshop 'Algemene zorgplicht bij financiële instellingen' een MBO-niveau verondersteld. Bij de drie andere workshops is er minimaal een HBO werk- en denkniveau benodigd.

Duur:

Dit is geheel afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever. Minimaal één dagdeel. Er is geen verdere (thuis)studiebelasting.

Maximaal aantal deelnemers per workshop:

15

Lokatie:

Op uw kantoor of desgewenst op een andere lokatie (tegen meerprijs).

Kosten:

Omdat een workshop of training altijd op maat gemaakt wordt, zijn de kosten op aanvraag. Financial Bridge B.V. is een CRKBO-registreerde instelling en dus niet BTW-plichtig. De prijs is inclusief materiaal.

Nadere informatie: 06-54630149.